
Polecamy najwyższej jakości produkty,
Świeże, smaczne, a przede wszystkim zdrowe i bezpośrednio z własnej masarni. Wyprodukowane są z pasją i tradycją, oparte na starych recepturach, okraszone przyprawami dają nowy wymiar wyrobom wędliniarskim.
Nasze tradycyjne wyroby są niezwykle aromatyczna, sielskie i pyszne. To powrót do beztroskiego dzieciństwa.
Oferta domowych wyrobów wędliniarskich






Oferta domowych wyrobów garmażeryjnych

Boczek pieczony
Filet drobiowy w płatkach
Galantyna z kurczaka
Gołąbki domowe
Golonko pieczone
Golonko pieczone w piwie
Golonko z indyka
Kaczka pieczona
Karczek pieczony
Kotlet Devolay
Kotlet schabowy
Krokiety z kapustą i pieczarkami
Krokiety z mięsem
Krokiety z pieczarkami
Pieczarki Panierowane i smażone, w zalewie octowej


Koryta biesiadne
Szanowni klienci,
w związku z 40 letnią działalnością cateringową i produkcją swojskich wędlin chcemy Państwu przybliżyć naszą firmę. Jednym z naszych sztandarowych produktów są koryta biesiadne, które Państwo chętnie zamawiają na swoje imprezy. Pomysł powstał w rodzinnej atmosferze po wielu konsultacjach z naszą wspaniałą załogą. Mięsa, które znajdują się na Państwa stołach są starannie przygotowywane, pochodzą z własnego rozbioru i tylko z wiejskich hodowli. Różnorodność mięs zaspokaja najbardziej wytrawne gusta, co potwierdzają Państwa pozytywne opinie.
Dziękując za czterdzieści lat wspólnego biesiadowania z naszymi produktami, życzymy byście Państwo w dalszym ciągu dbali o swoje zdrowie, jedząc nasze produkty, które od lat są produkowane bez polepszaczy smaku i sztucznych barwników. W zamian zobowiązujemy się dostarczać nasze produkty najwyższej jakości.


Chrupkie kąski
Pieczone kawałki piersi z kurczaka w chrupkiej panierce - 30 szt.
Deska mięs niebo w gębie
Dla 15 osób, 45 porcji mięsa
Schab w otrębach - 2 porcje
Rolady wołowe śląskie - 4 porcje
Polędwiczki wieprzowe - 3 porcje
Chrzanowe rolady z kurczaka - 5 porcji
Żeberka w miodzie - 3 porcje
Oscypki w boczku - 10 porcji
Szaszłyki rodzinne - 8 porcji
Polędwiczki drobiowe w cieście - 10 porcji
Żurawina - gratis
Indyk pieczony
Dla 15 osób
1. Na słodko: faszerowany morelami, śliwkami i rodzynkami
2. Na ostro: faszerowany mięsem wieprzowym z aromatycznymi przyprawami
Koryto biesiadne drobiowe duże
Dla 20 osób, 42 porcje mięsa
Kaczka nadziewana jabłkami i żurawiną - 1 sztuka ( 6 porcji)
Udko z kaczki - 6 porcji
Szaszłyki drobiowe - 6 porcji
Udko z kurczaka pieczone - 5 porcji
Roladka z kurczaka faszerowana - 6 porcji
Rolada z udźca z indyka - 10 porcji
Golonka z indyka - 3 sztuki
Koryto biesiadne drobiowe małe
Dla 12 osób, 26 porcji mięsa
Kaczka nadziewana jabłkami i żurawiną - 1 sztuka ( 6 porcji)
Udko z kaczki - 3 porcje
Szaszłyki drobiowe - 4 porcje
Udko z kurczaka pieczone - 3 porcje
Roladka z kurczaka faszerowana - 3 porcje
Rolada z udźca z indyka - 5 porcji
Golonko z indyka - 2 porcje
Koryto biesiadne wieprzowe duże
Dla 25 osób, 60 porcji mięsa
Karczek pieczony - 9 porcji
Schab pieczony ze śliwką lub bez lub kotlety schabowe - 9 porcji
Golonko pieczone - 8 porcji
Żeberka pieczone - 9 porcji
Szaszłyki pieczone - 6 porcji
Boczek pieczony lub szynka łopatkowa - 9 porcji
Udziec z kurczaka pieczony - 5 porcji
Podudzie z kurczaka faszerowane pieczarkami - 5 porcji
Dla 8 osób, 20 porcji mięsa
Koryto biesiadne wieprzowe średnie
Dla 15 osób, 34 porcje mięsa
Karczek - 3 porcje
Schab ze sliwką lub bez lub kotlety schabowe - 3 porcje
Boczek lub szynka łopatkowa - 3 porcje
Żeberka - 3 porcje
Szaszłyki wieprzowe - 2 porcje
Podudzia z kurczaka - 2 porcje
Udziec z kurczaka - 2 porcje
Golonko bez kości - 2 porcje
Koryto roladkowe
Dla 15 osób, 39 porcji mięsa
Krewetki ze schabu - 6 porcji
Devolay z kością - 2 porcje
Szaszłyk z polędwicy - 4 porcje
Roladka z fileta z ryżem - 8 porcji
Roladka z pieczarkami i serem - 4 porcje
Roladka ze szpinakiem - 4 porcje
Roladka z ryżem i szynką - 8 porcji
Polędwica z fetą i papryką - 3 porcje
Pieczydełka słodko-kwaśne lub na ostro
Pieczone skrzydełka na ostro lub słodko-kwaśne 15 szt
